hits

Topptekst


Kontaktinformasjon til lokallagsstyret og folkevalgte finner du her.

Fremskrittspartiet i Trondheim arbeider for kvalitet i eldreomsorgen, tilpasset opplæring i skolen, fremtidsrettet byutvikling og god integrering. På denne siden vil vi skrive både kort og langt om større og mindre saker, slik at du kan holde deg oppdatert på vår politikk.

fredag 2. februar 2018

Høy aktivitet i Trondheim FrP

Årets første medlemsmøte er allerede lagt bak oss, og i de nærmeste dagene følger medlemsaktivitetene på rekke og rad. Her kan du lese mer om det.


Foto: Ilja C. Hendel
Først ute er mandagens medlemsmøte med Sylvi Listhaug. Det starter klokken 17:30, og invitasjonen er gått ut på mail til medlemmer av Trøndelag FrP. Tema for møtet er justispolitikk og innvandringspolitikk.

Onsdag 7.februar klokken 18:00 er det bystyregruppa som inviterer alle interesserte medlemmer til temamøte om NTNUs campusprosjekt. Her får vi besøk av representanter fra NTNU, NHO og Trondheim kommune.Torsdag 15.februar klokken 17:30 er det statssekretær Line Miriam Sandberg sin tur til å besøke Trondheim og Trøndelag. Hun vil snakke om regjeringens kvalitetsreform for eldreomsorgen, Leve hele livet.

Invitasjoner til alle møter sendes på mail, og med en påminnelse på sms. Noen ganger kan det være slik at møter kommer i stand på kort varsel. Det er derfor en fordel å være registrert med både mail og sms i medlemsregisteret, slik at du kjapt får informasjon om aktiviteter. Dersom du tror at vi mangler din mailadresse eller mobilnummer, så kan du ta kontakt med lokallagsleder Lars Andresen for å få registrert dette. Han nås på denne adressen: lars.andresen@logika.no 

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer har mulighet til å delta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar