hits

Topptekst


Kontaktinformasjon til lokallagsstyret og folkevalgte finner du her.

Fremskrittspartiet i Trondheim arbeider for kvalitet i eldreomsorgen, tilpasset opplæring i skolen, fremtidsrettet byutvikling og god integrering. På denne siden vil vi skrive både kort og langt om større og mindre saker, slik at du kan holde deg oppdatert på vår politikk.

søndag 12. april 2015

Jeg velger meg Dovrebanen i dag

Denne helgen har jeg tilbrakt på Sundvolden hotell ved Tyrifjorden, i selskap av rundt 160 venner i Fremskrittspartiet, hovedsaklig fra Buskerud, Telemark og Vestfold. Fylkeslagene hadde sydd sammen et fantastisk bra opplegg for sin kurshelg, og vi i Organisasjonsutvalget i partiet var så heldige å få delta på deler av programmet, i forbindelse med at utvalget avholdte møte samme sted.

Nettet fungerer riktig så greit :)
Kanskje var det det engasjerende og motiverende (jeg vant quizzen!!!) innlegget til Reynir Johannesson som ble tungen på vektskålen, da jeg bestemte meg for transportmiddel hjemover. Eller mer presist ombestemte meg, ettersom jeg i utgangspunktet hadde flybillett. Reynir, som er politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet, snakket mye godt om jernbanen og regjeringens satsing på området,

Visste du at 2015 er året der forfallet på jernbanenettet endelig reduseres? Det er regnet ut at samlet etterslep på vedlikeholdet på jernbanenettet er på drøyt 17,5 milliarder, etter altfor mange år med Arbeiderpartiregjeringer som har forsømt seg på dette området. Det er verken en fremtidsrettet eller god måte å forvalte denne viktige infrastrukturen på.

Under ledelse av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fra Fremskrittspartiet, kommer det nå et ekstraordinært løft for jernbanesektoren, med et rekordstort vedlikeholdsarbeid i 2015. Dette skal blant annet bidra til bedre punktlighet i togtrafikken. Bra for folk, og bra for næringslivet!

I dag velger jeg meg Dovrebanen, og her kan du se noe av grunnen til det:
Godstog på Hamar.

Kulturlandskap og landbruk etter avreise fra Gardermoen.

Mjøsa i vakkert solskinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar